LYNX DEMO HIŠA

LynxCraft sestavlja skupina strokovnjakov s področja gradbeništva, arhitekture in lesa. Razvili smo nov sistem panelne lesene gradnje, ki omogoča hitrejšo, cenejšo in kvalitetnejšo gradnjo. Navedeno izvira iz patentiranega sistema končnega števila gradnikov, ki so v celoti izdelani v kontroliranih pogojih v tovarni – vključno s strojnimi in elektro inštalacijami.

Razvojni in prototipni fazi imamo končani in prehajamo v izvedbeno. Zato iščemo lastnika zemljišča z gradbenim dovoljenjem (ali pred pridobitvijo), ki bi mu postavili montažno hišo (skelet ali CLT) v naši novi tehniki gradnje. Prednost za kupca sta cena (nižji od najboljše ponudbe na trgu) in čas – hišo na ključ postavimo v treh mesecih od postavitve temeljne plošče.

Prefabrikacija in prilagodljivost

Ker naš sistem navkljub celostni prefabrikaciji omogoča široko prilagodljivost, lahko gradnike sestavimo v nešteto različnih kombinacij in tako dobimo neverjetno pestrost tako pri obliki objektov kot pri tlorisih.

Na spodnjih slikah je prikazanih nekaj tlorisnih možnosti za enodružinsko hišo različnih velikosti.

Naše hiše so visoko izolativne in ustrezajo vsem EU standardom. Spodnja grafika prikazuje sestav naše stene.

sestav_stene

Osnovo predstavlja lesena konstrukcija, ki je obojestransko oploščena z ploščami. Glede na zahteve gradbene fizike ali zunanjih vplivov (potres, veter, dež, sneg) ponujamo oploščitev z lesnimi, mavčno-vlaknenimi, mavčno-kartonskimi ali cementnimi ploščami. Prazne prostore toplotno izoliramo z mineralno, lesno ali celulozno izolacijo. Kot zunaji sloj fasadne izolacije ponujamo lesno, mineralno ali EPS toplotno izolacijo.

LynxCraft hiše

Za več informacij se obrnite na:

info@lynx-craft.com

+386 41 757 694

Scroll to Top